Choose section to search
Type to search
Recipe Book
Diary
April 5, 2018
We won the… tastiest awards!!

Πριν από λίγες ημέρες, γιορτάσαμε παρέα τα γενέθλια του Kitchen Lab Café και προχθές παρέλαβα μαζί με την αχτύπητη ομάδα του το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να μας κάνετε για τον έναν χρόνο λειτουργίας του! Αυτό, δεν ήταν άλλο από το βραβείο για το καλύτερο Brunch της Αθήνας, το οποίο, μας απονεμήθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της τελετής των πιο… νόστιμων βραβείων – των Tasty Awards! Μάλιστα, αυτό, ήταν το ένα από τα δύο βραβεία τα οποία μας χαρίσατε… Βλέπετε, την ίδια μέρα, πήραμε στα χέρια μας ακόμα ένα βραβείο: Εκείνο για το καλύτερο Burger της Αθήνας το οποίο, σύμφωνα με την δική σας άποψη, το βρίσκει κανείς στο Burger AP. Και, ξέρετε κάτι; Το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες από την ημέρα που στην κουζίνα του Burger AP ψήθηκε το πρώτο burger, κάνει αυτό το βραβείο ακόμα πιο ξεχωριστό. Γιατί; Μα, φυσικά, επειδή δείχνει πως για εσάς ήταν έρωτας με την πρώτη… μπουκιά!

Tasty AwardsΤα δύο βραβεία μας βρήκαν τη θέση τους ;-)

Τις στιγμές αυτές, λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μέσα από αυτό εδώ το Ημερολόγιο…

Φτάνοντας τη Δευτέρα το βράδυ στον όμορφο χώρο της Zoumboulakis Galleries, αισθάνθηκα ότι κάτι όμορφο θα ζούσαμε μαζί με την ομάδα μου. Η διαίσθησή μου δεν άργησε να επιβεβαιωθεί, αφού η βραδιά ξεκίνησε με την ανακοίνωση του νικητή για το καλύτερο Brunch της Αθήνας.

Tasty Awards 2018

Tasty Awards 2018Ο χώρος στον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Πηγαίνοντας προς την σκηνή, χίλιες δυο εικόνες περνούσαν από μπροστά μου… Εικόνες από την εποχή που το Kitchen Lab Café δεν είχε όχι κουζίνα, αλλά ούτε καν πλακάκια, ενώ το μενού υπήρχε έτοιμο μοναχά μέσα στο μυαλό μου. Κι όμως, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο όλα έγιναν και –όπως έδειξαν τα πράγματα– έγιναν και καλά! Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με πλημμύρισαν και όταν πήγαμε σύσσωμοι να παραλάβουμε το βραβείο για το καλύτερο burger της Αθήνας.

Tasty Awards 2018Στη σκηνή, παρέα με την ομάδα του Kitchen Lab Café​ για την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο Brunch της Αθήνας.

Tasty Awards 2018

Η ομάδα του Burger AP στη σκηνή με το βραβείο για το καλύτερο burger της Αθήνας.

Κρατώντας τα στα χέρια μου και κοιτάζοντας τα αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές εδώ τις λέξεις, συνειδητοποιώ γιατί αυτά τα δύο βραβεία σημαίνουν τόσα πολλά για εμένα και τους συνεργάτες μου. Οι λόγοι είναι τρεις – ή, τουλάχιστον, τρεις μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή:

  • Σίγουρα επειδή ήρθαν από τον κόσμο, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για να σου πει αν έχεις κάνει καλή δουλειά, αλλά και από τους ειδικούς οι οποίοι έρχονται να ενισχύσουν (ή όχι) την άποψη του κόσμου. Γενικά, το αποτέλεσμα διαμορφώνεται κατά 70% από την ψήφο του κόσμου και κατά 30% από εκείνη των ειδικών.
  • Ασφαλώς επειδή ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός. Αναμφίβολα, στην Αθήνα μπορεί κανείς να βρει μοναδικά στέκια με γεύσεις υψηλών προδιαγραφών.
  • Τέλος, επειδή μας έδειξαν ότι η καλή δουλειά, η αγάπη, το μεράκι και η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση πιάνουν τόπο!

Tasty Awards 2018Tasty Awards 2018

Tasty Awards 2018 Όλοι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους και με τα βραβεία μας ανά χείρας.

Tasty Awards 2018

Συνεργάτες, αλλά και φίλοι - αυτή είναι η καλύτερη... συνταγή της επιτυχίας!

Tasty Awards 2018

Tasty Awards 2018

Tasty Awards 2018Γεμάτοι χαρά παραλάβαμε τα βραβεία μας εκείνο το βράδυ και την επόμενη μέρα τα μοιραστήκαμε με όλα τα μέλη των δύο μαγαζιών! Μπορεί να μην ήταν όλοι στην τελετή της απονομής τη Δευτέρα το βράδυ, όλοι βοήθησαν όμως για να φτάσουμε εκεί!

Γι’ αυτούς τους τρεις λόγους, όλοι εμείς στο Kitchen Lab Café και το Burger AP αγκαλιάσαμε τα βραβεία αυτά όπως ακριβώς αγκαλιάζουμε κάθε σχόλιό σας, θετικό ή αρνητικό, το οποίο μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει. Αυτό ακριβώς, άλλωστε, είναι το δικό μας στοίχημα: Να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεπερνάμε διαρκώς τον εαυτό μας και… τις προσδοκίες σας! Να ανοίγουμε νέα μονοπάτια στον δρόμο της γεύσης – μιας γεύσης η οποία αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου και κινείται στους ρυθμούς της πόλης. Μιας πόλης που διαρκώς θέλει να τεστάρει νέα πράγματα. Κι όλα αυτά, φίλοι μου, μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνο με έναν τρόπο: Έχοντας εσάς στο πλευρό μας. Γιατί, ο κόσμος είναι η ψυχή και ο χαρακτήρας οποιουδήποτε χώρου.

Σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας – όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά που βοήθησαν για να γίνουν το Kitchen Lab Café και το Burger AP δύο από τα πιο αγαπημένα και… νόστιμα στέκια της Αθήνας!!!

Tasty Awards 2018Οι νικητές της βραδιάς σε μία αναμνηστική φωτογραφία. 

 

Άκης

comments powered by Disqus